Sakarlı HİS Göleti yenileniyor

ALTYAPI 13.05.2020 - 14:18, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3101+ kez okundu.

Sakarlı HİS Göleti yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kırkağaç ilçesine bağlı Sakarlı Mahallesi’nde bulunan hayvan içme suyu göletinde bakım ve onarım çalışmasına başladı. Üreticinin gelirlerinin artması, çiftçimizin ve tarımın kalkınması amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesine bağlı Sakarlı Mahallesi’nde bulunan hayvan içme suyu göletinde bakım ve onarım çalışmasına başladı. Gölet tabanında meydana gelen su kaçaklarını önlemek amacıyla kil serimi yapılan alanda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Muhtarlık İşleri Sorumlusu Tahsin Arslan ve Sakarlı Mahalle Muhtarı Feytullah Kale, bakım ve onarım çalışması yapılan hayvan içme suyu göletinde incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kırsal Alan Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bakım çalışmasıyla gölet daha kullanılır hale getirilecek.