Samandağ otoparkına kavuşuyor

GÜNDEM 08.10.2020 - 11:31, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2015+ kez okundu.

Samandağ otoparkına kavuşuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşım ve trafik sirkülasyonunun rahatlaması amacıyla ilçelerde yaptığı kalıcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Samandağ’da başlatılan yer altı katlı otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 2 bin 900 metrekare alanda yapılan ve 300 araç kapasitesine sahip olacak otoparkın üst kısmında 160 metrekarelik çocuk oyun alanı, tören alanı, yeşil alan ve kafeterya yer alacak. Otoparkın yerin altında olacağını, inşaatın yüksek katlı olmayacağını önemle belirten Büyükşehir yetkilileri, Samandağlı vatandaşların bu konuda herhangi bir endişe duymaması gerektiğini ifade etti.