Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda kampanya

GÜNDEM 13.07.2020 - 12:15, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2131+ kez okundu.

Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı'nda kampanya

Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Akdağ Tabiat Parkının her geçen gün popülerliğinin artması, çevre il ve ilçelerden büyük gruplar tarafından ziyaret edilmesi, bölgede ses getiren alanların başında gelmesi ile buna bağlı olarak doğal güzelliklerinin bozulmasını engellemek amacıyla büyük bir kampanya başlatılmıştır.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün onayıyla başlatılan kampanya doğrultusunda Akdağ Tabit Parkında çöplerini teslim eden 30 aileye çekilişle 2 Gün Hüdai Kaplıcalarında ücretsiz konaklama hediye edilecektir. “Çöpünü Getir Hüdai Kaplıcalarından Tatili Kap” sloganıyla başlayan kampanya’ya katılmak için, 31 Ekim tarihine kadar Akdağ Tabiat Parkındaki ilgili personele çöpünü teslim etmek yeterli olacaktır. Birden çok çekiliş hakkı için daha fazla çöp teslim ederek şansınızı çoğaltabilirsiniz. Bizzat başkan Mustafa Çöl tarafından yapılacak olan çekiliş internetten Canlı olarak yayınlanacaktır.