Sandıklı memba suyuyla buluşuyor

07.09.2020 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2540+ kez okundu.

Sandıklı memba suyuyla buluşuyor

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Sandıklı ilçemizi memba suyuyla buluşturacak olan proje alanını inceleyerek, burada açıklamalarda bulundu.

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Sandıklı ilçemizi memba suyuyla buluşturacak olan proje alanını inceleyerek, burada açıklamalarda bulundu. 25 Milyonluk dev bir yatırımın 90’nının bittiğini belirten Başkan Mustafa Çöl, Akin göletinden gelen yaklaşık 2.58 milyon m3 suyun arıtılmasıyla 27 kilometrelik irsale hattı ile Sandıklımıza geleceğini ve yaklaşık 200 vatandaşımıza kadar 48 yıllık su ihtiyacının karşılanacağını ifade etti. Başkan Çöl açıklamasında; “Çok kıymetli hemşehrilerim bugün sizlerle söz vermiş olduğumuz Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilçemize hediye ettiği, Sandıklımızın geleceği için yaklaşık 200 nüfusa kadar 48 yıllık su ihtiyacımızın karşılanacağı 25 Milyon liralık yatırımın çalışmalarını inceliyoruz. Yaklaşık 60 kişilik profesyonel bir ekiple çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşaat çalışmalarımızın 90’nı bitti. İnşallah çok yakında Sandıklımıza memba suyu ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Ben bu vesileyle Bakanımız, Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkür ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.