Şanlıurfa Büyükşehir'in hafta sonu etkinlikleri bitmiyor

30.09.2020 - 08:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2611+ kez okundu.

Şanlıurfa Büyükşehir'in hafta sonu etkinlikleri bitmiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşmeye uygun düzenlediği açık hava etkinlikleriyle özellikle hafta sonları Şanlıurfalıların oldukça güzel vakit geçirmelerini sağlıyor. Etkinlikler kapsamında Şanlıurfalılar bu hafta yine iki ayrı etkinliğe ve ünlü isme ev sahipliği yapacak. 3 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Şanlıurfa Müzesi önünde 'Açık Hava Otomobil Konseri' ile Selçuk Balcı, yeni normal standartlarına uygun şekilde Şanlıurfalılarla buluşuyor. 4 Ekim 2020 Pazar akşamı saat 20:00'da ise yine aynı mekanda Serdar Tuncer ile 'Derdimiz Aşk' şiir dinletisi gecesi düzenlenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün öncülüsünde hareket eden vizyonlu ve genç ekip, hafta içi ve özellikle hafta sonları düzenledikleri etkinliklerde Şanlıurfalıları, edebiyat, şiir, sinema ve sportif faaliyetlerde buluşturuyor. Birbirinden güzel etkinliklere aileleriyle birlikte katılan Şanlıurfalılar, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ederek etkinliklerin bu hızla devam etmesini istiyor. ‘Açık hava otomobil konseri’ ile Selçuk Balcı Şanlıurfalılarla buluşuyor Her hafta yepyeni bir etkinliğe imza atan Büyükşehir Belediyesi, Açık Hava Etkinlikleri kapsamında  'Arabada Sinema' , 'Şanlıurfa Edebiyat Günleri'nin yanı sıra bu hafta da 'Açık Hava Otomobil Konseri' düzenliyor. 3 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Şanlıurfa Müzesi önünde gerçekleştirilecek olan  'Açık Hava Otomobil Konseri' ile Selçuk Balcı, yeni normal standartlarına uygun şekilde Şanlıurfalılarla buluşacak. Yeni normalleşmeye uygun düzenlenecek olan etkinliğe katılmak isteyenler http://app.sanliurfa.bel.tr/sinema/ adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekecek.      Büyükşehir Edebiyat Günleri'nde bu hafta Serdar Tuncer ile şiir dinletisi var Türkiye'nin yakından tanıdığı önemli Yazar Hayati İnanç ile söyleşi ile başlayan 'Şanlıurfa Edebiyat Günleri'ne birbirinden önemli isimler davet ediliyor.  Ekim 2020 Pazar Akşamı 20:00'da Şanlıurfa Müzesi önünde bu hafta Serdar Tuncer ile 'Derdimiz Aşk' şiir dinletisi gecesi düzenlenecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün davetlisi olarak kente gelecek olan Serdar Tuncer birbirinden güzel şiirlerini gecede Şanlıurfalılar için seslendirecek. Yeni normalleşmeye uygun düzenlenecek olan etkinliğe katılmak isteyenler http://app.sanliurfa.bel.tr/sinema/ adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekecek.      Şanlıurfalılar açık havada 'Arabada Sinema etkinliğini sevdi 'İlklerin Büyükşehir Belediye Başkanı' olarak anılmaya başlanan Başkan Beyazgül'ün önderliğinde Şanlıurfa'da ilk kez düzenlenen 'Arabada Sinema Etkinliği'ni Şanlıurfalılar oldukça sevdi.  Her hafta sonu Cumartesi akşamı farklı mekanda her kesimden vatandaşların rezervasyonla faydalandığı etkinliklerde birbirinden güzel filmler izleyicilerle buluştu. 'Cep Herkülü Naim' ile başlayan 'Arabada Sinema Etkinliği'nde, ikinci hafta '7. Koğuştaki Mücize' geçen hafta ise 'Bizim İçin Şampiyon' adlı birbirinden değerli sinema yapıtları Şanlıurfalılara yeni normalleşmeye uygun olarak izlettirildi. Vatandaşlar dev ekranda ilk kez derbi keyfini yaşadı Büyükşehir Belediyesi, açık hava etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bir ilki yaşatarak ‘Arabada Derbi Keyfi’ni yaşattı. Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen arabada derbi keyfine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğü tarafından dev ekrana yansıtılan dev derbiyi arabalarında izleyen vatandaşlar organizasyondan memnun kaldıklarını dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür etti.

‘Açık hava otomobil konseri’ ile Selçuk Balcı Şanlıurfalılarla buluşuyor

Büyükşehir Edebiyat Günleri'nde bu hafta Serdar Tuncer ile şiir dinletisi var

Şanlıurfalılar açık havada 'Arabada Sinema etkinliğini sevdi

Vatandaşlar dev ekranda ilk kez derbi keyfini yaşadı