Sarıçam’daki okullar üniversite sınavı için hazır

25.06.2020 - 14:39, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3077+ kez okundu.
 

Sarıçam’daki okullar üniversite sınavı için hazır

Sarıçam Belediyesi sınavlar öncesi okulları dezenfekte ediyor. Öğrencilerin pandemiden etkilenmemesi için hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi okullar sınava hazırlanıyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde görülmeye başlamasından itibaren Sarıçamlı vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik başlattığı kapsamlı dezenfektan çalışmaları hız kesmeden devam ederken, hafta sonu yapılacak olan YKS sınavı öncesi tüm okullar dezenfekte edildi. Bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Sarıçam Belediyesi ilçede sınavların yapılacağı okullar başta olmak üzere tüm okulları dezenfekte ederek ve dezenfeksiyon panalleri’de yerleştirilerek öğrenciler için hijyenik bir ortam hazırlandı. Öğrencilerin eğitim hayatı başta olmak üzere geleceğinin büyük oranda şekillendiği YKS öncesi Sarıçam’daki bütün okullarda sağlıklı bir ortam oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Amacımız geleceğimiz olan gençlerimizin pandemiden etkilenmemesidir. Gençlerimizin sağlığına önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapılacak olan sınava girecek öğrencilerimizi hijyeni sağlanmış sınıflarda ağırlayacağız” dedi. Öğrenciler sadece sınava konsantre olsunlar Sınav öncesi  okullarda yeniden virüsün yayılmasını önleme adına, dezenfekte işlemlerinin bittiği, okulların sınava hazır olduğunu  belirten Başkan Uludağ, “Zabıta ekiplerimiz sınavların yapılacağı okul çevrelerinde tedbirlerini alarak, seyyar satıcıların, inşaat çalışmalarının yanı sıra gürültü kirliliğinin önüne geçecektir. Gençlerimiz, sınava odaklansınlar yeter. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” diye konuştu.  
Sarıçam Belediyesi sınavlar öncesi okulları dezenfekte ediyor. Öğrencilerin pandemiden etkilenmemesi için hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi okullar sınava hazırlanıyor.

Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde görülmeye başlamasından itibaren Sarıçamlı vatandaşların sağlığının korunmasına yönelik başlattığı kapsamlı dezenfektan çalışmaları hız kesmeden devam ederken, hafta sonu yapılacak olan YKS sınavı öncesi tüm okullar dezenfekte edildi. Bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi Sarıçam Belediyesi ilçede sınavların yapılacağı okullar başta olmak üzere tüm okulları dezenfekte ederek ve dezenfeksiyon panalleri’de yerleştirilerek öğrenciler için hijyenik bir ortam hazırlandı. Öğrencilerin eğitim hayatı başta olmak üzere geleceğinin büyük oranda şekillendiği YKS öncesi Sarıçam’daki bütün okullarda sağlıklı bir ortam oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Amacımız geleceğimiz olan gençlerimizin pandemiden etkilenmemesidir. Gençlerimizin sağlığına önem veriyoruz. Hafta sonu ilçemizde de yapılacak olan sınava girecek öğrencilerimizi hijyeni sağlanmış sınıflarda ağırlayacağız” dedi.

Öğrenciler sadece sınava konsantre olsunlar

Sınav öncesi  okullarda yeniden virüsün yayılmasını önleme adına, dezenfekte işlemlerinin bittiği, okulların sınava hazır olduğunu  belirten Başkan Uludağ, “Zabıta ekiplerimiz sınavların yapılacağı okul çevrelerinde tedbirlerini alarak, seyyar satıcıların, inşaat çalışmalarının yanı sıra gürültü kirliliğinin önüne geçecektir. Gençlerimiz, sınava odaklansınlar yeter. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.