Şehir içi ulaşımda taşlar yerine oturuyor

18.08.2020 - 16:10, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1880+ kez okundu.
 

Şehir içi ulaşımda taşlar yerine oturuyor

Adıyaman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Altınşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan farklı seviyeli köprülü kavşak (battı-çıktı) projesinin inşaat aşamasında güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahının projenin tamamlanmasıyla yeniden düzenlendiği belirtildi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen farklı seviyeli köprülü kavşak (battı-çıktı) projesinin tamamlanmasıyla birlikte Adıyaman’daki şehir içi trafik yeniden düzene giriyor. 15 Ağustos Cumartesi günü halka hizmet vermeye başlayan battı-çıktı projesinden hemen sonra, inşaat sürecinde güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahını yeniden düzenleyen Adıyaman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, yeni güzergah konusunda vatandaşları mağdur olmamaları için uyardı. Bulvar ve çevreyolunda hizmet veren otobüslerin güzergahı yeniden düzenlendi Konu ile ilgili bir açıklama yapan yetkililer, şu bilgileri paylaştı: “Atatürk Bulvarı Adıyaman Üniversitesi önünde gerçekleştirilen farklı seviyeli köprülü kavşak projesinin tamamlanmasından sonra Belediyemize ait şehir içi yolcu otobüslerimizin güzergahında yeniden düzenleme yapıldı. Dana önce inşaat sürecinden dolayı geçici olarak değiştirilen güzergahların yerine şu an yeni duraklarda yolcu indirip-bindirme işlemi gerçekleştirilmeye başlandı. Buna göre; Atatürk Bulvarı üzerinde Altınşehir Mahallesi’nden şehir merkezi istikametine hizmet veren otobüslerimiz, Altınşehir Mahallesi’nde daha önce şu anki köprülü kavşağın üzerinde bulunan duraktan aldığı yolcuları, durağın yerinin iptal edilmesinden dolayı bu durağa en yakın durak olan Altınşehir Camii önündeki duraktan almaya devam edecek. Ayrıca, çevreyolu hattında hizmet veren otobüslerimizde de, yine köprülü kavşak üzerindeki durağın iptal edilmesinden dolayı yolcularımız bu durağa en yakın durak olan Tohumcular Petrol karşısındaki üstgeçit durağından otobüslerimize binebilecek. Yine çevreyolu hattımızda güzergahımıza ek olarak otobüslerimiz yoğun talepten dolayı Gülbeyaz Konutları ve Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar giderek yolcu almaya başladı.” Yetkililer ayrıca, durak dışı yolcu alınmayacağına da tekrar vurgu yaparak, yolcuları mağdur olmamaları için yeni güzergah ve duraklar konusunda uyardı.  
Adıyaman Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Altınşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan farklı seviyeli köprülü kavşak (battı-çıktı) projesinin inşaat aşamasında güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahının projenin tamamlanmasıyla yeniden düzenlendiği belirtildi.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen farklı seviyeli köprülü kavşak (battı-çıktı) projesinin tamamlanmasıyla birlikte Adıyaman’daki şehir içi trafik yeniden düzene giriyor. 15 Ağustos Cumartesi günü halka hizmet vermeye başlayan battı-çıktı projesinden hemen sonra, inşaat sürecinde güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahını yeniden düzenleyen Adıyaman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, yeni güzergah konusunda vatandaşları mağdur olmamaları için uyardı.
Bulvar ve çevreyolunda hizmet veren otobüslerin güzergahı yeniden düzenlendi
Konu ile ilgili bir açıklama yapan yetkililer, şu bilgileri paylaştı: “Atatürk Bulvarı Adıyaman Üniversitesi önünde gerçekleştirilen farklı seviyeli köprülü kavşak projesinin tamamlanmasından sonra Belediyemize ait şehir içi yolcu otobüslerimizin güzergahında yeniden düzenleme yapıldı. Dana önce inşaat sürecinden dolayı geçici olarak değiştirilen
güzergahların yerine şu an yeni duraklarda yolcu indirip-bindirme işlemi gerçekleştirilmeye başlandı. Buna göre; Atatürk Bulvarı üzerinde Altınşehir Mahallesi’nden şehir merkezi istikametine hizmet veren otobüslerimiz, Altınşehir Mahallesi’nde daha önce şu anki köprülü kavşağın üzerinde bulunan duraktan aldığı yolcuları, durağın yerinin iptal edilmesinden dolayı bu durağa en yakın durak olan Altınşehir Camii önündeki duraktan almaya devam edecek. Ayrıca, çevreyolu hattında hizmet veren otobüslerimizde de, yine köprülü kavşak üzerindeki durağın iptal edilmesinden dolayı yolcularımız bu durağa en yakın durak olan Tohumcular Petrol karşısındaki üstgeçit durağından otobüslerimize binebilecek. Yine çevreyolu hattımızda güzergahımıza ek olarak otobüslerimiz yoğun talepten dolayı Gülbeyaz Konutları ve Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar giderek yolcu almaya başladı.” Yetkililer ayrıca, durak dışı yolcu alınmayacağına da tekrar vurgu yaparak, yolcuları mağdur olmamaları için yeni güzergah ve duraklar konusunda uyardı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.