Şehit ailelerine ziyaret

13.08.2020 - 16:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2383+ kez okundu.

Şehit ailelerine ziyaret

Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştiriyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü ve yönetim kurulu üyeleri aziz şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek hallerini hatırlarını soruyor, gönül rızalarını, hayır dualarını alıyor. Yapılan açıklamada belirlenen program çerçevesinde aziz şehitlerimizin ailelerine ziyaretlerin devam edeceği, son olarak aziz şehitlerimiz İlker Uylaş, Mustafa Sarıoğlu’nun ailelerinin ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Meral Ölçer’in ziyaret edildiği belirtildi. Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen ziyaretlerde ailelerin acılarına ortak olarak, vatan uğruna şehit olan evlatlarının ardından sabırlar niyaz ettiğini belirtti.