Selçuklu’da çocuklar için parklar yeniden dezenfekte ediliyor

06.05.2020 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2972+ kez okundu.
 

Selçuklu’da çocuklar için parklar yeniden dezenfekte ediliyor

Selçuklu Belediyesi dezenfekte ekipleri ilçede bulunan parklardaki oyun gruplarını yeniden dezenfekte ederek 13 Mayıs’ta saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek çocuklar için hazır hale getiriyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüse karşı alınan önlemlerden taviz yok. Selçuklu Belediyesi de koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren  Sağlık İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleriyle aralıksız olarak Selçuklu ilçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumları, okulları, sosyal tesisleri, toplu kullanım alanlarını, parkları ve tüm çöp konteynerlerini belirli aralıklarla dezenfekte etmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine toplantısında 14 yaşına kadar ki çocukların 13 Mayıs'ta saat 11.00 ile 15.00 arasında yürüme mesafesiyle dışarı çıkabilecekleri açıklamasının ardından Selçuklu Belediyesi ekipleri parklarda tekrar dezenfekte işlemlerine başladı. Ekipler tarafından kısıtlamanın kalkmasının ardından çocukların parklara gidebileceği ihtimaline karşın tedbirleri artırarak ilçe genelinden bulunan oyun grupları dezenfekte işlemleri titizlikle yapılıyor. Sosyal mesafelerimizi koruyalım Sosyal mesafenin çok hassas bir konu olduğunu hatırlatan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından sonra bizde ekiplerimizle çocuklarımızın dışarı çıktıklarında parklarda bulunan oyun gruplarına gidebileceği ihtimallerini değerlendirerek bütün parklarımızda dezenfekte işlemlerimize tekrar başladık. Virüsün ilk gününden itibaren ekiplerimizle gece gündüz demeden “Tedbir virüsten güçlüdür” anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler de çocuklarımıza parklara gitmeleri durumunda sosyal mesafelerini korumaları çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Selçuklu Belediyesi dezenfekte ekipleri ilçede bulunan parklardaki oyun gruplarını yeniden dezenfekte ederek 13 Mayıs’ta saat 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek çocuklar için hazır hale getiriyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüse karşı alınan önlemlerden taviz yok. Selçuklu Belediyesi de koronavirüsün ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren  Sağlık İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleriyle aralıksız olarak Selçuklu ilçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumları, okulları, sosyal tesisleri, toplu kullanım alanlarını, parkları ve tüm çöp konteynerlerini belirli aralıklarla dezenfekte etmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine toplantısında 14 yaşına kadar ki çocukların 13 Mayıs'ta saat 11.00 ile 15.00 arasında yürüme mesafesiyle dışarı çıkabilecekleri açıklamasının ardından Selçuklu Belediyesi ekipleri parklarda tekrar dezenfekte işlemlerine başladı. Ekipler tarafından kısıtlamanın kalkmasının ardından çocukların parklara gidebileceği ihtimaline karşın tedbirleri artırarak ilçe genelinden bulunan oyun grupları dezenfekte işlemleri titizlikle yapılıyor.

Sosyal mesafelerimizi koruyalım

Sosyal mesafenin çok hassas bir konu olduğunu hatırlatan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından sonra bizde ekiplerimizle çocuklarımızın dışarı çıktıklarında parklarda bulunan oyun gruplarına gidebileceği ihtimallerini değerlendirerek bütün parklarımızda dezenfekte işlemlerimize tekrar başladık. Virüsün ilk gününden itibaren ekiplerimizle gece gündüz demeden “Tedbir virüsten güçlüdür” anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler de çocuklarımıza parklara gitmeleri durumunda sosyal mesafelerini korumaları çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.