Selçuklu'da korona denetimleri sürüyor

10.09.2020 - 13:25, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3380+ kez okundu.

Selçuklu'da korona denetimleri sürüyor

Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz ilçede maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Türkiye genelinde artan koronavirüs vakaları nedeniyle denetimler artırıldı. Selçuklu’da artırılan denetimler kapsamında Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı. Selçuklu Nişantaş Mahallesinde denetim yapan Kaymakam Yamlı ile Başkan Yardımcısı Ali Düz mahallede bulunan dükkanlarda esnafları denetlerken, hijyen noktasında uyarılarda bulundu. Denetime Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz yanı sıra Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Özdemir ve Selçuklu İlçe Jandarma Karakolu Komutanı Üsteğmen Muhammed Kavak da katıldı.