Şiddetli yağmurun etkilediği mahallelere anında müdahale

GÜNDEM 14.10.2020 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1322+ kez okundu.

Şiddetli yağmurun etkilediği mahallelere anında müdahale

Şiddetli yağış nedeniyle ağaçların ve elektrik direklerinin devrilip, çatıların uçtuğu Ayaskent, Zağnos ve Aziziye Mahalleleri ’ne giden Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu incelemelerde bulundu. Saat 15.30 sularında başlayan şiddetli rüzgâr ve yağış Bergama’da en çok Ayaskent, Zağnos ve Aziziye Mahalleleri’nde etkili oldu. Yola ağaçların devrildiği, elektrik direklerinin yerinden söküldüğü ve çatıların uçtuğu mahallerde belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü başta olmak üzere tüm ekipler seferber oldu. Başkan Koştu'nun bir gün önce verdiği talimatla önlemler en üst seviyede alındı Projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun talimatıyla bir gün öncesinden alınan önlemler neticesinde zarar gören bölgelere anında müdahale edildi.  Muhtarlarla bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Başkan Koştu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Koştu’nun talimatıyla bir gün öncesinden yapılan hazırlıklar neticesinde belediye ekipleri müdahalelerini vakit kaybetmeden gerçekleştirdi. İş makineleri ile yola devrilen ağaçlara müdahale edilmeye başlandı. Başkan Yardımcısı Umutlu incelemelerde bulundu Olay yerine giden Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Umutlu, belediyenin imkânları ölçüsünde çalışmaları yapmaya devam edeceğine işaret ederek, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yardımcısı Umutlu, projelerin takibi için Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun geçmiş olsun dileklerini de vatandaşlara iletti.

Başkan Koştu'nun bir gün önce verdiği talimatla önlemler en üst seviyede alındı

Başkan Yardımcısı Umutlu incelemelerde bulundu