SİNOP ÇINAR İÇİN TEK YÜREK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 20:44, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1860+ kez okundu.

SİNOP ÇINAR İÇİN TEK YÜREK

Belediyemiz ve 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ankara'da yaşayan Sinoplu hemşehrimiz Hamdi KUŞÜZÜMÜ'nün ilik nakli bekleyen lösemi hastası oğlu 6 yaşındaki Çınar KUŞÜZÜMÜ ve onun gibi aynı hastalıkla mücadele eden çocuklar için kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi. Toplantıya Belediyemiz adına Belediye Başkan Yardımcılarımız Aydın Hakan SÖNMEZ ve Hüseyin MİNOĞLU katıldı. Belediye Başkan Vekilimiz Hüseyin MİNOĞLU, “Türk Kızılayı’nın Kök Hücre çalışmalarının bir etabının da Sinop’ta yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek,bu çalışmaların umut bekleyen hastalarımıza derman olması en büyük dileğimizdir. Bizde Sinop Belediyesi olarak her türlü yardımı, gayreti bu çalışmalarda göstereceğiz. Bu güzel ortamı yapan ve emeği olan tüm kuruluşlara teşekkür ederim dedi. NOT : Başlatılan kampanya çerçevesinde duyarlı Sinop halkını bu hafta süresince saat: 16:00’dan saat 24:00’a kadar İskele meydanında bulunacak olan Türk Kızılay'ı kan alma otobüsüne bekliyoruz.