Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Spor kulüplerinin adresi Kartepe

SPOR 25.09.2020 - 09:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2041+ kez okundu.
 

Spor kulüplerinin adresi Kartepe

Turizmin gözde merkezlerinden biri olan Kartepe futbol takımlarının da adresi oldu. 12 spor kulübü kamp için Kartepe’yi tercih etti.

Turizmin gözde merkezlerinden biri olan Kartepe futbol takımlarının da adresi oldu. 12 spor kulübü kamp için Kartepe’yi tercih etti. 12 takım kamp yaptı Covid-19 normalleşme süreciyle birlikte kontrollü olarak spor karşılaşmalarına izin verilmesi sonrasında kamp yapan bir çok takımın adresi Kartepe oldu. Yeşil doğası, temiz havası ve imkanları ile bir çok takımın kamp adresi olan Kartepe, bu yıl 12 takımı ağırladı. Kartepe’de Kocaelispor başta olmak üzere Somaspor, Etimesgutspor, Kağıtspor Basketbol Takımı, Başakşehir U19, Sakaryaspor, Edinespor, Karaköprüspor, Modafenspor, Halide Edip Asıvarspor, Çatalca Belediyespor, Kırklarelispor kamp yaptılar. Kartepe'de yaşayanlar çok şanslı Kartepe’nin yeşiline ve doğasına hayran kalan takımların sporcuları ve idari heyet, “İçimizde daha önce Kartepe’ye gelen yada hiç gelmeyen arkadaşlarımız var. Burası insanın içini açan, huzur veren bir coğrafya. Burada yaşayanlar çok şanslı. Kamp sürecimizi çok verimli geçirdik. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz” açıklamasında bulundular.   
Turizmin gözde merkezlerinden biri olan Kartepe futbol takımlarının da adresi oldu. 12 spor kulübü kamp için Kartepe’yi tercih etti.

Turizmin gözde merkezlerinden biri olan Kartepe futbol takımlarının da adresi oldu. 12 spor kulübü kamp için Kartepe’yi tercih etti.

12 takım kamp yaptı

Covid-19 normalleşme süreciyle birlikte kontrollü olarak spor karşılaşmalarına izin verilmesi sonrasında kamp yapan bir çok takımın adresi Kartepe oldu. Yeşil doğası, temiz havası ve imkanları ile bir çok takımın kamp adresi olan Kartepe, bu yıl 12 takımı ağırladı. Kartepe’de Kocaelispor başta olmak üzere Somaspor, Etimesgutspor, Kağıtspor Basketbol Takımı, Başakşehir U19, Sakaryaspor, Edinespor, Karaköprüspor, Modafenspor, Halide Edip Asıvarspor, Çatalca Belediyespor, Kırklarelispor kamp yaptılar.

Kartepe'de yaşayanlar çok şanslı

Kartepe’nin yeşiline ve doğasına hayran kalan takımların sporcuları ve idari heyet, “İçimizde daha önce Kartepe’ye gelen yada hiç gelmeyen arkadaşlarımız var. Burası insanın içini açan, huzur veren bir coğrafya. Burada yaşayanlar çok şanslı. Kamp sürecimizi çok verimli geçirdik. Tekrar gelmeyi düşünüyoruz” açıklamasında bulundular. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.