Su kaybı önlendi ve su iletimi sağlandı

26.09.2020 - 12:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2850+ kez okundu.

Su kaybı önlendi ve su iletimi sağlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu kaybının önüne geçmek adına içme suyu hatlarında oluşan arızalara müdahalelerini sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu kaybının önüne geçmek adına içme suyu hatlarında oluşan arızalara müdahalelerini sürdürüyor. İçme suyu iletimi görevi terfi hatlarında bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yenileme çalışmalarını da sürdüren HATSU Genel Müdürlüğü, Antakya ilçesine bağlı Ekinci Mahallesi’ne içme suyu ileten terfi hattında oluşan çatlağa 250’lik tamir kelepçesi ile müdahale ederek su iletimini tekrardan sağladı. Hatların dolmasıyla birlikte içme suyu iletiminin normale döndüğünü belirten HATSU, yaşam kaynağımız olan suyun korunması ve kaybının önlenmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü vurguladı.