Sulama tesisi yenilemesine Manisa Büyükşehir desteği

09.05.2020 - 16:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4204+ kez okundu.
 

Sulama tesisi yenilemesine Manisa Büyükşehir desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sulama Kooperatiflerine yardım ve destekler devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Kula ilçesine bağlı Kenger Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kenger Sulama Kooperatifinin ortakları olan 110 üretici ailenin faydalanacağı tesise sulama hatlarının yenilenmesinde kullanılmak üzere 250 metre 315mm/16atü PVC boru ve ek parça desteği sağlandı. Kooperatif Başkanından teşekkür Kula Kenger Sulama Kooperatifi Başkanı boruların ve ek parçaların tesisleri için oldukça faydalı olacağını ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti; “Senelerce uğraşmama rağmen hiçbir idareden bir muhatap bulamadım ancak 10 gün kadar önce Büyükşehir sesimi duydu ve şu anda bu yardımı alıyorum. Verilen bu borular için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu süreçte sesimi duyup hiç gecikme yaşatmadan desteklerini esirgemeyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı ve ekiplerine de teşekkür ederim” dedi. Desteğimiz devam edecek Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Yaşanan Covid-19 pandemi sürecinde tarımsal üretimin oldukça önem arz ediyor. Tarımsal devamlılığının sağlanması için Kooperatif ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Evde Kal Manisa, çiftçilerimiz üretime, biz çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sulama Kooperatiflerine yardım ve destekler devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Kula ilçesine bağlı Kenger Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kenger Sulama Kooperatifinin ortakları olan 110 üretici ailenin faydalanacağı tesise sulama hatlarının yenilenmesinde kullanılmak üzere 250 metre 315mm/16atü PVC boru ve ek parça desteği sağlandı.

Kooperatif Başkanından teşekkür

Kula Kenger Sulama Kooperatifi Başkanı boruların ve ek parçaların tesisleri için oldukça faydalı olacağını ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti; “Senelerce uğraşmama rağmen hiçbir idareden bir muhatap bulamadım ancak 10 gün kadar önce Büyükşehir sesimi duydu ve şu anda bu yardımı alıyorum. Verilen bu borular için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu süreçte sesimi duyup hiç gecikme yaşatmadan desteklerini esirgemeyen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı ve ekiplerine de teşekkür ederim” dedi.

Desteğimiz devam edecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Yaşanan Covid-19 pandemi sürecinde tarımsal üretimin oldukça önem arz ediyor. Tarımsal devamlılığının sağlanması için Kooperatif ve üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Evde Kal Manisa, çiftçilerimiz üretime, biz çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.