Taksiler ve minibüsler dezenfekte ediliyor

18.08.2020 - 15:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2991+ kez okundu.

Taksiler ve minibüsler dezenfekte ediliyor

Yalova Belediyesi, dünya genelini etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı gerekli tedbirleri almaya devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçlarının dezenfeksiyonu sağlanıyor. Geçici garajda kurulan dezenfeksiyon noktası saat 09.00’da hizmete başlıyor ve çalışmalar 17.00’a kadar devam ediyor. Yalova Belediyesi tarafından yapıla açıklamada, vatandaşların daha hijyenik koşullarda yolculuk yapmaları adına çalışmaların pandemi boyunca devam edeceği bildirildi.