Temiz bir çevre için

ÇEVRE 24.08.2020 - 17:08, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1958+ kez okundu.

Temiz bir çevre için

Tepebaşı Belediyesi, temiz bir çevre için gerçekleştirdiği çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kül ve cüruf, mobilya ve ev eşyası, tadilat gibi her türlü atığı ücretsiz olarak alıyor.

Tepebaşı Belediyesi, ilçe halkının memnuniyeti ve temiz çevre duyarlılığı ile sürdürdüğü çalışmaları aralıksız biçimde sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 444 44 26 numaralı telefondan Mavi Masa’ya ulaşan kent sakinlerinin kül ve cüruf, mobilya ve ev eşyası ile tadilat atıklarına kadar her türlü atığı, gelen talepler doğrultusunda evlerinden teslim alıyor. Ekipler; kül ve cüruf atıklarını her gün 19.00-23.00 saatleri arası, mobilya ve ev eşyası atıkları çarşamba günleri ve tadilat atıklarını 5 çuvala kadar ücretsiz olmak üzere salı ve çarşamba günleri alıyor. Temizlik hizmetlerinden faydalanmak ve konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 44 26 numaralı telefondan Mavi Masa’ya ulaşabiliyor. Öte yandan yetkililer, çöp çıkarma saatlerinin her gün 19.00-23.00 arası olduğunu belirterek vatandaşlardan konuya duyarlı olmaları için çağrıda bulunuyor.