Temiz bir çevre için çalışmalar tam gaz

01.10.2020 - 15:58, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2083+ kez okundu.

Temiz bir çevre için çalışmalar tam gaz

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), atık su hatlarında meydana gelen tıkanmalara yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), atık su hatlarında meydana gelen tıkanmalara yönelik temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Atıksu hatlarında oluşan problemlere kent genelinde müdahalelerin sürdüğüne vurgu yapan Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Özyörük Mahallesi’nin muhtelif noktalarında tıkanmış durumda olan parsel bacaların kanal açama aracıyla açıldığını ve sorunun çözüldüğünü aktardı. Hatların temizlenmesi ile kötü koku ve çevre kirliliğinin önlendiğini aktaran İdare, Hatay’ın her noktasında kapsamlı şekilde altyapı hizmetlerinin sürdüğüne dikkat çeken İdare, altyapı problemiyle karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi konusunda çağrıda bulundu.