Temizlik çalışmaları ile kötü kokular önleniyor

01.12.2020 - 16:46, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1989+ kez okundu.

Temizlik çalışmaları ile kötü kokular önleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel müdürlüğü(HATSU), hatalı kullanım sebebiyle atık su hatlarında oluşan tıkanma sorunlarını gidermek için temizlik çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Altyapı hatlarına yönelik temizlik çalışmalarını gece gündüz sürdüren Genel Müdürlük, muhtelif noktalardaki atıksu hatlarında yapılan temizlik çalışmaları sırasında ıslak mendil, peçete, kozmetik paketleri ve naylon poşet gibi atıklar çıkarıldı. Parsel bacalarındaki taşmanın önlenmesiyle çevre kirliliği ve kötü kokuların önüne geçildiğine vurgu yapan HATSU, atık su hatlarının çöp alanı olmadığını hatırlatarak, vatandaşların atıkları atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.