Temizlik işçileri ile sokak süpürüp, çöp topladılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 09:22, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1778+ kez okundu.

Temizlik işçileri ile sokak süpürüp, çöp topladılar

Temizlik işçileri ile sokak süpürüp, çöp topladılar Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklar Belediyemiz Temizlik işleri personeli ile birlikte Hüseyin Kahya Parkını temizlediler. Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi çocuklar temizlik projesi kapsamında Belediyemiz Temizlik işleri personeli ile birlikte Hüseyin Kahya Parkını temizlediler. Farkındalık yaratmak için çalışma gerçekleştiren temizlik çalışmasının ardından Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklar yaptıkları açıklamada, “Bizler sadece eğitimlerimize önem vermiyoruz. Emeğin en yüce değer olduğu bilinciyle emeğe de, insana da saygılıyız. Bu nedenle bugün belediyemizin temizlik işçileri ile birlikte Hüseyin Kahya Parkını temizledik. Emeklerini bizlerle paylaştıkları için belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Temizlik personellerimiz ise çalışmalarından ve farkındalık projelerinden dolayı Çocuk Hakları İl Komisyonu Üyesi Çocuklara teşekkür ettiler. Örnek bir davranışa imza attıklarını belerten personellerimiz Öğrenci kardeşlerimize duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz diye konuştular.