Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Temizlik, maske ve mesafe koreografisi

26.10.2020 - 12:27, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2123+ kez okundu.
 

Temizlik, maske ve mesafe koreografisi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgının önüne geçebilecek Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları için farkındalık çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, farkındalık oluşturmak için otobüsler ile TMM yazdı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgına karşı çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgının önüne geçebilecek Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları için farkındalık çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, farkındalık oluşturmak için otobüsler ile TMM yazdı. Havadan görüntülendi Koronavirüs (Covid-19) salgına karşı çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara toplum bilinci kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başlattığı TMM mı? (Temizlik, maske, mesafe) farkındalık çalışmasına UlaşımPark’tan destek geldi. UlaşımPark Plajyolu otobüs garajında 10 otobüsü yan yana dizerek TMM yazdı. Otobüslerle yazılan TMM koreografisi gökyüzünden görüntülendi. Temizlik, maske ve mesafe Temizlik Maske ve Mesafe vurgusunu her fırsatta dile getiren Başkan Büyükakın tarafından ulusal basında da geniş yer alan TMM MI? sloganı bu şekilde ilk defa yapıldı. Sağlıklı yaşam ve yolculuk adına önemli bir slogan olan TMM (temizlik, maske ve mesafe), vatandaşlar tarafından da çok beğenildi. Maskenin, mesafenin ve temizliğin özellikle şu süreçte hayatımızda ne kadar önemli olduğu vurgusunun her fırsatta üstüne basılarak anlatılması da toplum sağlığı açısından da büyük önem arz ediyor.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgının önüne geçebilecek Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları için farkındalık çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, farkındalık oluşturmak için otobüsler ile TMM yazdı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgına karşı çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salgının önüne geçebilecek Temizlik, Maske ve Mesafe kuralları için farkındalık çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, farkındalık oluşturmak için otobüsler ile TMM yazdı.

Havadan görüntülendi

Koronavirüs (Covid-19) salgına karşı çalışmalar devam ederken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara toplum bilinci kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başlattığı TMM mı? (Temizlik, maske, mesafe) farkındalık çalışmasına UlaşımPark’tan destek geldi. UlaşımPark Plajyolu otobüs garajında 10 otobüsü yan yana dizerek TMM yazdı. Otobüslerle yazılan TMM koreografisi gökyüzünden görüntülendi.

Temizlik, maske ve mesafe

Temizlik Maske ve Mesafe vurgusunu her fırsatta dile getiren Başkan Büyükakın tarafından ulusal basında da geniş yer alan TMM MI? sloganı bu şekilde ilk defa yapıldı. Sağlıklı yaşam ve yolculuk adına önemli bir slogan olan TMM (temizlik, maske ve mesafe), vatandaşlar tarafından da çok beğenildi. Maskenin, mesafenin ve temizliğin özellikle şu süreçte hayatımızda ne kadar önemli olduğu vurgusunun her fırsatta üstüne basılarak anlatılması da toplum sağlığı açısından da büyük önem arz ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.