Tepebaşı'nda açık oto pazarı kapalı olacak

26.06.2020 - 14:17, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2993+ kez okundu.

Tepebaşı'nda açık oto pazarı kapalı olacak

Tepebaşı Belediyesi tarafından kent halkının hizmetine sunulan Açık Oto Pazarı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu hafta sonunda hizmet vermeyecek.

Tepebaşı Belediyesi tarafından kentin en büyüğü olarak Eskişehirlilerin hizmetine sunulan Açık Oto Pazarı, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bu hafta kapalı olacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ikinci el oto satışında vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen merkezin, kısıtlamanın ardından her pazar günü hizmet vermeye devam edeceğini belirtti. Tepebaşı Belediyesi Açık Oto Pazarı, Muttalip mevkii Eskişehir Teknik Üniversitesi Kampüsü karşısında yer alıyor.