Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Tepebaşı'nda online çevre eğitimleri sürüyor

EĞİTİM 28.06.2020 - 13:33, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3393+ kez okundu.
 

Tepebaşı'nda online çevre eğitimleri sürüyor

Tepebaşı Belediyesi, çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği eğitimlere online olarak devam ediyor. Online Küresel Amaçlar Eğitimi ve Online Çevre Atık Yönetimi Eğitimi’nde öğrencilere, çevre bilinci aşılanıyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen çevre eğitimleri, online olarak devam ediyor. Okullarda verilen “Çevre ve Atık Yönetimi” ile “Küresel Amaçlar” eğitimleri, koronavirüs nedeniyle online olarak sürüyor. Tepebaşı Belediyesi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte paydaşı olduğu Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okullar iş birliği ile Ahmet Sezer Ortaokulu, Milli Zafer İlkokulu ve 75.yıl Özel İdare İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile 3 eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitimlerde katılımcılara pandemi süreci ve çevresel etkileri, küresel ısınma tehdidini azaltmaya yönelik olarak atıkların sınıflandırılarak toplanmasının çevre ve insan sağlığı açısından önemi ile küresel amaçları anlamanın ve birlikte harekete geçmek için birlikte çözüm yolları üretmenin önemi vurgulandı. Eko-Okullar bünyesindeki Mersin Pirireis İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de çevre eğitimlerinden birine misafir olarak katılırken, online eğitimlerde Tepebaşı Belediyesi’nin çevre çalışmaları ve Eskişehir Eko-Okullar da tanıtıldı. Eğitimler devam ediyor Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri de eğitimlerin, pandemi sürecinde online ortam üzerinden devam ettiğini belirtti. Eğitimlere bireysel veya grup olarak katılmak isteyenler, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından detaylı bilgi alabiliyor.  
Tepebaşı Belediyesi, çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiği eğitimlere online olarak devam ediyor. Online Küresel Amaçlar Eğitimi ve Online Çevre Atık Yönetimi Eğitimi’nde öğrencilere, çevre bilinci aşılanıyor.
Tepebaşı Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen çevre eğitimleri, online olarak devam ediyor. Okullarda verilen “Çevre ve Atık Yönetimi” ile “Küresel Amaçlar” eğitimleri, koronavirüs nedeniyle online olarak sürüyor. Tepebaşı Belediyesi’nin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte paydaşı olduğu Uluslararası Çevre Eğitim Programı Eko-Okullar iş birliği ile Ahmet Sezer Ortaokulu, Milli Zafer İlkokulu ve 75.yıl Özel İdare İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ile 3 eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitimlerde katılımcılara pandemi süreci ve çevresel etkileri, küresel ısınma tehdidini azaltmaya yönelik olarak atıkların sınıflandırılarak toplanmasının çevre ve insan sağlığı açısından önemi ile küresel amaçları anlamanın ve birlikte harekete geçmek için birlikte çözüm yolları üretmenin önemi vurgulandı. Eko-Okullar bünyesindeki Mersin Pirireis İlkokulu öğretmen ve öğrencileri de çevre eğitimlerinden birine misafir olarak katılırken, online eğitimlerde Tepebaşı Belediyesi’nin çevre çalışmaları ve Eskişehir Eko-Okullar da tanıtıldı.
Eğitimler devam ediyor
Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri de eğitimlerin, pandemi sürecinde online ortam üzerinden devam ettiğini belirtti. Eğitimlere bireysel veya grup olarak katılmak isteyenler, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından detaylı bilgi alabiliyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.