Tepebaşı'nda sınav sonrası ikram

EĞİTİM 27.06.2020 - 14:10, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2649+ kez okundu.

Tepebaşı'nda sınav sonrası ikram

Tepebaşı Belediyesi, YKS 2020’ye girerek üniversite hayalleri için ter döken öğrencilere, sınav çıkışında ikramda bulundu.

Tepebaşı Belediyesi, YKS 2020’ye girerek hayalindeki üniversiteyi kazanmak için ter döken öğrenciler ve velilerine ikramda bulundu. İlçe genelindeki okullarda kurulan stantlar ile sınav çıkışında öğrencileri karşılayan belediye ekipleri, ikramda bulunarak öğrencilere destek oldu. Ayrıca 19 Mayıs Gençlik Merkezi önünde de sınavdan çıkan öğrenci ve velilerine çorba ikramında bulunuldu. Öğrenci ve veliler de Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Belediye yetkilileri de koronavirüs döneminde sınava hazırlanarak zorlu bir süreci geride bırakan tüm öğrencilere başarılar diledi.