TESKİ Malkara’da çalışmalarına hızla devam ediyor

18.06.2020 - 10:05, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1882+ kez okundu.
 

TESKİ Malkara’da çalışmalarına hızla devam ediyor

Kurulduğu tarihten bu yana büyük altyapı yatırımları gerçekleştiren TESKİ Malkara’da çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Hızla büyüyen Malkara'da kentsel ihtiyaçların artmasına bağlı olarak TESKİ tarafından 2014 yılından itibaren başlatılan çalışmalar sonucunda altyapı ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük ilerleme sağlandı. Üst yapı ve diğer belediyecilik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesinin sağlam bir altyapı inşa etmekten geçtiğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’mız, hızla büyüyen, belediye hizmetlerine ihtiyaçları her geçen yıl daha fazla artan ve tüm yatırımların büyük bir özenle gerçekleştirilmesi gereken bir ilçemiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak ilçe merkezimiz ve kırsal mahallerimizin problemlerini çözme yolunda önemli mesafeler alıyoruz. Malkara Belediyesi olarak geride bıraktığımız günlerde TESKİ ile işbirliği içerisinde başarılı çalışmalara imza attık. Özellikle altyapı sorunlarının çözümü ve ihtiyaçların karşılanması konusunda büyük ilerleme kaydetmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Teteköy Mahallemizin içme suyu hattını yeniliyoruz Alt yapı çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek Teteköy Mahallemizde kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hattını yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Teteköy Mahallemizde yürütülen çalışmalar ile eski içme suyu boruları değiştirilerek yerine standartlara uygun içme suyu hattı döşeniyor. Toplamda 400 metrelik hat çalışmasının büyük bir bölümünü tamamlamış bulunuyoruz. Tüm mahallelerimizde halkımıza her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz hizmetlerin hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Kurulduğu tarihten bu yana büyük altyapı yatırımları gerçekleştiren TESKİ Malkara’da çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Hızla büyüyen Malkara'da kentsel ihtiyaçların artmasına bağlı olarak TESKİ tarafından 2014 yılından itibaren başlatılan çalışmalar sonucunda altyapı ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük ilerleme sağlandı.

Üst yapı ve diğer belediyecilik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesinin sağlam bir altyapı inşa etmekten geçtiğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’mız, hızla büyüyen, belediye hizmetlerine ihtiyaçları her geçen yıl daha fazla artan ve tüm yatırımların büyük bir özenle gerçekleştirilmesi gereken bir ilçemiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak ilçe merkezimiz ve kırsal mahallerimizin problemlerini çözme yolunda önemli mesafeler alıyoruz. Malkara Belediyesi olarak geride bıraktığımız günlerde TESKİ ile işbirliği içerisinde başarılı çalışmalara imza attık. Özellikle altyapı sorunlarının çözümü ve ihtiyaçların karşılanması konusunda büyük ilerleme kaydetmiş olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Teteköy Mahallemizin içme suyu hattını yeniliyoruz

Alt yapı çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek Teteköy Mahallemizde kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hattını yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Teteköy Mahallemizde yürütülen çalışmalar ile eski içme suyu boruları değiştirilerek yerine standartlara uygun içme suyu hattı döşeniyor. Toplamda 400 metrelik hat çalışmasının büyük bir bölümünü tamamlamış bulunuyoruz. Tüm mahallelerimizde halkımıza her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz hizmetlerin hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.