TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Maçoğlu’na ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 21:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2278+ kez okundu.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası’ndan Maçoğlu’na ziyaret

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alan ve beraberindeki heyet, belediyemize ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Maçoğlu’na tebrik mesajlarında bulunan Alan, jeolojik açıdan tabiat varlıkları, jeolojik mirasın önemi ve Türkiye’deki jeolojik durum hakkında sunum yaptı. Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen sunuma TMMOB Tunceli Temsilcileri ve Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan katılım gösterdi.