Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun acı günü

01.11.2020 - 22:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2889+ kez okundu.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun acı günü

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun Babası Nurettin Eroğlu hayatını kaybetti.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun babası Nurettin Eroğlu vefat etti.   Bir süredir tedavisi süren Nurettin Eroğlu yaşam mücadelesini kaybederken, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu acı haberi, ''Babam... Canım Babam... Allah'ım rahmet eylesin, mekanın cennet olsun inşaAllah '' sözleriyle sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun babası Nurettin Eroğlu vefat etti.