Üniversite Adaylarına Ücretsiz Ulaşım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 20:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2487+ kez okundu.

Üniversite Adaylarına Ücretsiz Ulaşım

Türkiye genelinde yaklaşık 2,5 milyon gencin geleceğini tayin edecek üniversite sınavına sayılı günler kala Siirt Belediyesi, Siirt’te sınava girecek öğrencilere sınav günleri ücretsiz ulaşım desteği verecek. Yükseköğretim Kurumları Sınavı 15 – 16 Haziran tarihlerinde yapılacak. Siirt’te binlerce öğrencinin kaderini tayin edecek sınav öncesinden Siirt Belediyesi’nden üniversite adaylarına ücretsiz ulaşım müjdesi geldi. Üniversite sınavına girecekler 15 Haziran Cumartesi günü 08:00 -15:00 saatleri arasında, 16 Haziran Pazar günü ise 08:00 – 20:00 saatleri arasında sınav giriş belgelerini göstermeleri durumunda ücretsiz olarak yararlanacaklar.