Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Virüsle mücadelede rehavete yer yok

17.09.2020 - 15:57, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2335+ kez okundu.
 

Virüsle mücadelede rehavete yer yok

Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçede maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Türkiye genelinde artan koronavirüs vakaları nedeniyle denetimler artırıldı. Selçuklu’da yapılan denetimler kapsamında Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.Her hafta denetimleri farklı noktalarda yapan Kaymakam Yamlı ve Başkan Pekyatırmacı, bu kez Feritpaşa Mahallesi Kerkük Caddesinde üzerinde yer alan işyerlerini denetleyerek, esnaf ve vatandaşlara hijyen noktasında uyarılarda bulundu. Denetimlerde Selçuklu İlçe Müdürü Turan Kayacılar ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Özdemir de yer aldı. Başkan Pekyatırmacı; “Esnafımızın kurallara uyduğunu görmek bizi mutlu etti” Aşı denemelerinin Türkiye’de yapılmasının rehavete neden olmaması gerektiği, tedbirlerin devam etmesi gerektiğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Sayın Bakanımızın umut verici açıklamaları hepimizi sevindirdi ancak rehavete kapılmamamız gerekiyor. Hemşehrilerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerekiyor. Biz de denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün de Kerkük Caddemizde hem esnaflarımızın Ahilik Haftasını kutladık hem de maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptık. Esnafımızın kurallara uyduğunu görmek bizi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah bu virüsü hep birlikte mücadele ederek yeneceğiz.” şeklinde konuştu.
Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçede maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.
Türkiye genelinde artan koronavirüs vakaları nedeniyle denetimler artırıldı. Selçuklu’da yapılan denetimler kapsamında Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile birlikte maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.Her hafta denetimleri farklı noktalarda yapan Kaymakam Yamlı ve Başkan Pekyatırmacı, bu kez Feritpaşa Mahallesi Kerkük Caddesinde üzerinde yer alan işyerlerini denetleyerek, esnaf ve vatandaşlara hijyen noktasında uyarılarda bulundu. Denetimlerde Selçuklu İlçe Müdürü Turan Kayacılar ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Özdemir de yer aldı.
Başkan Pekyatırmacı; “Esnafımızın kurallara uyduğunu görmek bizi mutlu etti”
Aşı denemelerinin Türkiye’de yapılmasının rehavete neden olmaması gerektiği, tedbirlerin devam etmesi gerektiğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Sayın Bakanımızın umut verici açıklamaları hepimizi sevindirdi ancak rehavete kapılmamamız gerekiyor. Hemşehrilerimiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerekiyor. Biz de denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün de Kerkük Caddemizde hem esnaflarımızın Ahilik Haftasını kutladık hem de maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptık. Esnafımızın kurallara uyduğunu görmek bizi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah bu virüsü hep birlikte mücadele ederek yeneceğiz.” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.