Vosvos sevdalıları, Foça'da buluştu

GÜNDEM 05.07.2020 - 09:06, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2017+ kez okundu.

Vosvos sevdalıları, Foça'da buluştu

Türkiye’nin birçok ilinden gelen vosvos sevdalıları, Foça’da ‘‘Yaz’a merhaba’’ dedi. Organizasyon alanını ziyaret eden Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; buluşmaya katılan misafirlere ‘İlçemize Hoş geldiniz’ dedi. Halk arasında kaplumbağa ve vosvos olarak bilinen Volkswagen marka klasik araba tutkunları;  VosVos İzmir Fun Club organizasyonunda, 3,4,5 Temmuz tarihlerinde Acar Kampingde, pandemi kurallarına uyarak bir araya geldi. Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Denizli, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Yozgat’tan, 100 dolayındaki araçla gelen 300’e yakın kişi, Foça’yı tanıma ve güzelliklerini yaşama şansı buluyor.