Yalova Belediyesi ekipleri birçok noktada çalışıyor

20.11.2020 - 13:02, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1723+ kez okundu.

Yalova Belediyesi ekipleri birçok noktada çalışıyor

Yalova Belediyesi ekipleri, parke, asfalt onarımı, stabilize malzeme serilmesi ile yol çizgi çalışmalarına devam ediyor. Adnan Menderes Mahallesi Ali Şener Caddesi üzerinde asfalt bakım onarımını tamamlayan ekipler, Dere Mahallesi 69 ve 71’inci sokaklarda stabilize malzeme serimi ile birlikte Gaziosmanpaşa Mahallesi 1.sokakta parke yol yapımına başladı. Ayrıca Adnan Menderes Mahallesi,  Şehit Yaşar Kuş ile Beyazıt Caddeleri kesiştiği kavşakta yaya geçidi çizgileri yapılan asfaltlama sonrasında yenileniyor. Çalışmaların belirlenen programlar dahilinde devam ettiğini belirten yetkililer; “Şehrimizde asfalt serimi, parke yol yapımı ile birlikte bakım onarım çalışmalarımızı önceden belirlemiş olduğumuz programlar çerçevesinde yapıyoruz. Ayrıca asfalt serimi biten önemli caddelerimizde yaya geçidi çizgilerini yenilemekteyiz” dediler.