Yalova Çiftlikköy sahili birleşiyor

PROJE 08.09.2020 - 12:35, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2166+ kez okundu.

Yalova Çiftlikköy sahili birleşiyor

Uzun yıllardan bu yana açılması planlanan ve tüm girişimlere rağmen şimdiye kadar sonuçlanamayan Yalova- Çiftlikköy sahili birleşiyor.

Uzun yıllardan bu yana açılması planlanan ve tüm girişimlere rağmen şimdiye kadar sonuçlanamayan Yalova- Çiftlikköy sahili birleşiyor. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un girişimleri sonuncunda, Özel Eğitim Merkezi Komutanlığı sahili kamuya açılıyor. Yalova ve Çiftlikköy ilçesini birleştirecek olan sahil projesinin protokolü karşılıklı olarak imzalandı. Yalova ve Çiftlikköy sınırının birleşmesiyle yürüyüş ve bisiklet yollarının açılacağının müjdesini veren Başkan Vekili Tutuk; “Yapmış olduğumuz karşılıklı protokol ile bisiklet yolu projesi kapsamında Özel Eğitim Merkezi Komutanlığının sahil kısmı kamuya açılacak ve Çiftlikköy sahili ile Yalova sahilini birleştireceğiz. Projenin ilk etabında Çiftlikköy sınırında bulanan Kazımiye deresi ile Yürüyen Köşk bağlantısı yapılacak. Ardından tamamını kısa sürede bitirerek uzun yıllardır açılması planlanan sahil yolunu hem yayaya hem de bisiklet yolunu hemşehrilerimizin kullanımına açacağız” dedi.