Yaykın’da hayvan üreticisini sevindiren hizmet

GÜNDEM 29.09.2020 - 13:42, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2981+ kez okundu.

Yaykın’da hayvan üreticisini sevindiren hizmet

Akhisar ilçesi Yaykın Mahallesinde bulunan 2 hayvan içme suyu göletinde bakım ve temizlik çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, göleti daha faydalı hale getiriyor. Çalışmaları takip eden Yaykın Mahalle Muhtarı Remzi Özbek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Akhisar ilçesi Yaykın Mahallesinde bulunan 2 hayvan içme suyu göletinde bakım ve temizlik çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, göleti daha faydalı hale getiriyor. Çalışmaları takip eden Yaykın Mahalle Muhtarı Remzi Özbek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmanın sağlanması noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Yaykın Mahallesinde bulunan hayvan içme suyu göletlerinden üreticilerin en üst düzeyde faydalanabilmesi amacıyla bakım çalışması başlattı. Yürütülen çalışmaları Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Ali Aybars Özbilgin ve Yaykın Mahalle Muhtarı Remzi Özbek de yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Ali Aybars Özbilgin, “Mahallemizde 2 hayvan içme suyu göletlinde bakım ve temizlik çalışması yapılacak. Bir gölette çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz ikinci gölette temizlik çalışmasını yapıyor. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmayla, mevcut göletler üreticiler için daha verimli hale gelecek” dedi. Öte yandan Yaykın Mahalle Muhtarı Remzi Özbek de, çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.