YAZ FUTBOL OKULU AÇILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2019 - 06:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2948+ kez okundu.

YAZ FUTBOL OKULU AÇILIYOR

Bingöl Belediyesi, ‘Haydi çocuklar sahaya’ sloganıyla 11’inci yaz futbol okulunu açıyor.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, bu yıl 11’incisi düzenlenen Geleneksel Yaz Futbol Okulu kayıtlarının başladığı belirtildi. Futbol okuluna 9-13 yaş grubundaki çocukların müracaat edebilecekleri vurgulanan açıklamada, “Geleneksel hale getirilen Yaz Futbol Okulu’nun 11’inci kurs dönemi kayıtları 15 Haziran Cuma başlayacak olup, 28 Haziran Cuma gününe kadar devam edecektir. Ücretsiz olarak düzenlenecek yaz futbol okuluna katılmak isteyen çocuklar, Veysel Belgin Gençlik Merkezi’ne müracaat edebilirler” denildi. ‘Haydi çocuklar sahaya’ sloganıyla düzenlenen yaz futbol okulunun 1 Temmuz’da faaliyetlerine başlayacağı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Okula kayıt yaptıran çocuklarımıza ücretsiz bir şekilde şort, forma ve çorap desteği sağlanacaktır. 6 hafta boyunca sürecek olan yaz futbol okuluna katılan çocuklarımız, yetenekli antrenörler tarafından çalıştırılacaktır. Yaş gruplarına göre ayrılan çocuklarımız hem yaz tatilini değerlendirecek hem de yeteneklerini keşfedecek.” Futbol okulu kapsamında yetenekleri keşfedilen öğrencilerin daha sonra Bingöl Belediyesi Yaşamspor Kulübüne kazandırılacağı vurgulanan açıklamada, “Futbol okulumuzun tamamlanmasıyla birlikte seçmeler düzenlenecektir. Bu seçmeleri başarıyla tamamlayan yetenekli öğrencilerimiz, Kulüpteki yetenekli futbolcularımız, daha fazla maç yapabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri adına farklı kulüplerin altyapılarına yönlendirilecektir” denildi.