Yeni sezonun çalışmaları start aldı

26.08.2020 - 10:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2097+ kez okundu.
 

Yeni sezonun çalışmaları start aldı

Bal ligi 8. grupta geçtiğimiz sezon namağlup olarak birinciliğini koruyan ve şampiyon olarak 3.lige yükselen Bergama Belediyespor Kulübü’nde, yeni sezon için start verildi. Bergama Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, “Bergama Belediyesporumuz emin adımlarla başarıya koşmaya devam edecek” dedi.

Kulüpte yeni sezon hazırlıkları için ilk iş olarak teknik direktör arayışları sonuçlandırıldı. Uzun yıllar Bergama futboluna hizmet etmiş olan ve Manisaspor’la sözleşmesini fesh edip yuvaya dönen, Behram Üstün önümüzdeki sezon 3.ligde top koşturacak olan Bergama Belediyespor’un teknik direktörü olarak görev yapacak. Bergama Belediyespor kulübünde ikinci anlaşma, sportif direktör olarak görev yapacak olan daha önceden yine Bergama Belediyespor Kulübü alt yapı antrenörü olarak da çalışmış, Türkiye’nin birçok başarılı kulübünde görevler üstlenmiş Tezcan Sayar ile yapıldı. Başkan Koştu:"Kulübümüz başarılara koşmaya devam edecek" Başarılı bir sezon ardından şampiyonluk ilan eden ve 3.lige yükselen Bergama Belediyespor Kulübü’nün büyük bir camia olduğuna yöneticilerinde bulunduğu imza töreninde dikkat çeken Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bergama Belediyepor Kulübümüzü hak ettiği noktaya getirmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon görev yapan teknik kadromuz, yönetim kurulumuz, sporcularımız ve taraftarımızla takımımız şampiyonluğa ve 3. Lige yükseldi. Bu başarıda katkısı olan kulübümüzün adını geçmişten günümüze yücelten camiamızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi Bergama Belediyespor Kulübümüzü daha da yukarılara taşıyıp yeni şampiyonluklara ve başarılara yelken açma zamanı” dedi.    
Bal ligi 8. grupta geçtiğimiz sezon namağlup olarak birinciliğini koruyan ve şampiyon olarak 3.lige yükselen Bergama Belediyespor Kulübü’nde, yeni sezon için start verildi. Bergama Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, “Bergama Belediyesporumuz emin adımlarla başarıya koşmaya devam edecek” dedi.

Kulüpte yeni sezon hazırlıkları için ilk iş olarak teknik direktör arayışları sonuçlandırıldı. Uzun yıllar Bergama futboluna hizmet etmiş olan ve Manisaspor’la sözleşmesini fesh edip yuvaya dönen, Behram Üstün önümüzdeki sezon 3.ligde top koşturacak olan Bergama Belediyespor’un teknik direktörü olarak görev yapacak. Bergama Belediyespor kulübünde ikinci anlaşma, sportif direktör olarak görev yapacak olan daha önceden yine Bergama Belediyespor Kulübü alt yapı antrenörü olarak da çalışmış, Türkiye’nin birçok başarılı kulübünde görevler üstlenmiş Tezcan Sayar ile yapıldı.

Başkan Koştu:"Kulübümüz başarılara koşmaya devam edecek"

Başarılı bir sezon ardından şampiyonluk ilan eden ve 3.lige yükselen Bergama Belediyespor Kulübü’nün büyük bir camia olduğuna yöneticilerinde bulunduğu imza töreninde dikkat çeken Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Hakan Koştu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bergama Belediyepor Kulübümüzü hak ettiği noktaya getirmek için çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezon görev yapan teknik kadromuz, yönetim kurulumuz, sporcularımız ve taraftarımızla takımımız şampiyonluğa ve 3. Lige yükseldi. Bu başarıda katkısı olan kulübümüzün adını geçmişten günümüze yücelten camiamızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi Bergama Belediyespor Kulübümüzü daha da yukarılara taşıyıp yeni şampiyonluklara ve başarılara yelken açma zamanı” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.