Yeni Trend : Artist Belediyeciliği

08.06.2020 - 00:09, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2640+ kez okundu.
 

Yeni Trend : Artist Belediyeciliği

Bilecik'ten sonra şimdi de Ordu da aynı tartışmayı yaşıyor.

Bilecik'te yer alan Ertuğrul Gazi Müzesi'ndeki Ertuğrul Gazi heykelinin, Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'ye değil, TRT 1'de yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a ait olduğu iddia edilmişti.  Şimdi de  Ordu Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yerleştirilen Ertuğrul Gazi büstünün Engin Altan Düzyatan'a benzediği ortaya çıktı. Bu gelişme artist belediyeciliğini tekrar gündeme getirdi.  Twitter ve WhatsApp üzerinde infiale yol açan gelişme ile ilgili çok çarpıcı paylaşımlar yapılıyor. Küçük bir hata iletişim tarafında büyük kazalara yol açıyor.  Bu süreçte hep kazanan ise Engin Altan Düzyatan oldu.  
Bilecik'ten sonra şimdi de Ordu da aynı tartışmayı yaşıyor.

Bilecik'te yer alan Ertuğrul Gazi Müzesi'ndeki Ertuğrul Gazi heykelinin, Osmanlı'nın kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'ye değil, TRT 1'de yayınlanan 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a ait olduğu iddia edilmişti. 

Şimdi de  Ordu Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yerleştirilen Ertuğrul Gazi büstünün Engin Altan Düzyatan'a benzediği ortaya çıktı.

Bu gelişme artist belediyeciliğini tekrar gündeme getirdi. 

Twitter ve WhatsApp üzerinde infiale yol açan gelişme ile ilgili çok çarpıcı paylaşımlar yapılıyor. Küçük bir hata iletişim tarafında büyük kazalara yol açıyor. 

Bu süreçte hep kazanan ise Engin Altan Düzyatan oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.