Yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına tam gaz devam

GÜNDEM 14.10.2020 - 15:04, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1976+ kez okundu.

Yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına tam gaz devam

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Eskiyen ve kullanışsız hale gelen yollarda kapsamlı çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, vatandaşların daha güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları amacıyla Samandağ ilçesine bağlı Huzurlu Mahallesi’nde kilitli parke çalışmalarına başladı. Vatandaşların ulaşım sıkıntılarına hızlı ve kalıcı çözümler üreten HBB ekipleri, il genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.