Yeni yollara kavuşuluyor

ÇEVRE 17.08.2020 - 11:21, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2476+ kez okundu.

Yeni yollara kavuşuluyor

Haliliye Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla başlattığı yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri kırsal Emirler Mahallesi ve mezrası Güneşli ‘de yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen Haliliye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal Emirler Mahallesi ve mezrası Güneşli ‘de yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler mevcut yollar üzerinde yapılan düzenlemelerin ardından stabilizesini gerçekleştiriyor. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Emirler mahalle sakinleri belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.