Yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

30.09.2020 - 13:07, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2774+ kez okundu.

Yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üstyapı çalışmaları kapsamında yoğun mesai yapıyor. Mesaisine devam eden ekipler, kırsal ve kent merkezindeki mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mesaisine devam ediyor. Ekiplerin eş zamanlı olarak birçok noktada yaptığı asfalt çalışmaları; Yeşiltepe Mahallesi Ergül, Gürbüzler, Beykoz ve Kutluhan Sokak, Güllük Mahallesi Bacı ve Beraberlik Sokak, Çamlıca Mahallesi Atamtürk, Taşkın, Kılıçbey, Dayıbey, Yetim ve Zümrütbahçe Sokak, Şeker Mahallesi Tümen Sokak, Esentepe Mahallesi Girgin Sokak’ta devam ediyor. Ekiplerin kilit taş ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirdiği noktalar arasında ise Batıkent Mahallesi Göktuğ, Edebiyat ve Kısmettepe Sokak, Aşağı Söğütönü Mahallesi TOKİ muhtelif noktalar, Hoşnudiye Mahallesi Sağın Sokak, Çamlıca Mahallesi Mede ve Demirkent Sokak, Sazova Mahallesi 7061 Sokak, Şirintepe Mahallesi Poyrazoğlu Sokak yer alıyor. Ayrıca üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Zincirlikuyu, Çukurhisar ve Yakakayı mahallelerinde sürüyor. Mahalle sakinleri üstyapı çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirirken Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de üstyapı çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde süreceğin belirtiyor.