Mustafa Bozbey
Mustafa Dündar

Yüreğir Belediyesi sinema keyfini eylüle kadar uzattı

GÜNDEM 30.06.2020 - 10:37, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2124+ kez okundu.
 

Yüreğir Belediyesi sinema keyfini eylüle kadar uzattı

Yüreğir Belediyesi ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğini gelen yoğun talep nedeniyle Eylül’e kadar uzattığını duyurdu. Arabada sinema keyfi 3 Temmuz Cuma günü ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi ile yeniden başlıyor.

Yüreğir Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında sinemaya gidemeyen vatandaşlar için Millet Bahçesi'nde nostaljik arabada sinema etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Dev ekranda yapılan gösterimde sinemaseverler, araçlarından inmeden film izledi. Belediye çalışanları ise film izleyen vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır, çekirdek, gazoz ve limonlu dondurma ikram etti. 3 gün süren etkinliğin ardından vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Yüreğir Belediyesi ‘Arabada Sinema Günleri’ni Eylül ayına kadar uzatma kararı aldıklarını duyurdu. 3 Temmuz Cuma günü yeniden başlayacak olan etkinlikte Adanalılar ilk gün ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmini izleyecek. Eylül ayına kadar her hafta sonu Cuma ve Cumartesi günleri devam edecek olan sinema keyfi saat 20.00’de başlayacak. Adanalıları ‘Arabada Sinema Günleri’ne davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Pandemi sürecinde bunalan insanımızın buna ihtiyacı vardı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Alanımız doldu taştı. Etkinliğimiz boyunca hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ettik. Misafirlerimiz de sağ olsunlar bu konuda duyarlı davrandılar. Özellikle sosyal medyamızdan uzatılması yönünde çok talep aldık. Biz de etkinliğimizi Eylül ayına kadar uzattık. Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.  
Yüreğir Belediyesi ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğini gelen yoğun talep nedeniyle Eylül’e kadar uzattığını duyurdu. Arabada sinema keyfi 3 Temmuz Cuma günü ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi ile yeniden başlıyor.

Yüreğir Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında sinemaya gidemeyen vatandaşlar için Millet Bahçesi'nde nostaljik arabada sinema etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Adanalılar yoğun ilgi gösterdi. Dev ekranda yapılan gösterimde sinemaseverler, araçlarından inmeden film izledi. Belediye çalışanları ise film izleyen vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır, çekirdek, gazoz ve limonlu dondurma ikram etti.

3 gün süren etkinliğin ardından vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Yüreğir Belediyesi ‘Arabada Sinema Günleri’ni Eylül ayına kadar uzatma kararı aldıklarını duyurdu. 3 Temmuz Cuma günü yeniden başlayacak olan etkinlikte Adanalılar ilk gün ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmini izleyecek. Eylül ayına kadar her hafta sonu Cuma ve Cumartesi günleri devam edecek olan sinema keyfi saat 20.00’de başlayacak.

Adanalıları ‘Arabada Sinema Günleri’ne davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Pandemi sürecinde bunalan insanımızın buna ihtiyacı vardı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Alanımız doldu taştı. Etkinliğimiz boyunca hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ettik. Misafirlerimiz de sağ olsunlar bu konuda duyarlı davrandılar. Özellikle sosyal medyamızdan uzatılması yönünde çok talep aldık. Biz de etkinliğimizi Eylül ayına kadar uzattık. Bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.