Osmangazi Belediyesi

Mamak Belediyesi sosyal belediyecilik için kolları sıvadı

Gündem 07.05.2024 - 11:08, Güncelleme: 07.05.2024 - 11:08 671 kez okundu.

Mamak Belediyesi sosyal belediyecilik için kolları sıvadı

Mamak Belediyesi Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısının üçüncü oturumu, Başkan Vekili Erdoğan Doğan başkanlığında gerçekleşti. Meclis gündeminde çeşitli komisyon raporları ele alındı. Gündemde 14 madde yer alırken, 6 madde oy birliğiyle kabul edildi. Diğer maddelerin ise ilerleyen günlerde görüşülmesi kararlaştırıldı. Kent Estetiği Komisyon Raporu, Dış İlişkiler, Yatırım Çalışmaları ve Esnaf Komisyon Raporları da oy birliğiyle kabul edildi. Meclisten geçen önemli komisyon raporlarından biri de Yaşlı Kimsesizler ve Sosyal İşler Engelliler Komisyon Raporuydu. İlçe sınırları içerisindeki yaşlılar için ne gibi hizmetlerin verildiğine ilişkin komisyon raporu, oy birliği ile meclisten geçti. Mamak Belediyesi yeni dönemde sosyal belediyecilik çalışmaları ile örnek gösterilen belediyeler arasına girmeyi hedefliyor.

Meclis gündeminde çeşitli komisyon raporları ele alındı.