Yıldırım Belediyesi

Faruk Özlü ve Tanju Özcan Birbirine Girdi

Gündem 09.07.2024 - 01:09, Güncelleme: 09.07.2024 - 01:09 1416+ kez okundu.

Faruk Özlü ve Tanju Özcan Birbirine Girdi

Bolu dağı tartışması büyüyecek gibi.

Bolu dağı kimin tartışması alevlenmeye başladı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü sosyal medya üzerinden sert bir atışmaya girdi. Tanju Özcan'ın aşağıdaki twittine karşılık;  Düzce’nin mevcut Belediye Başkanı @Dr_Faruk_Ozlu , Bolu Dağı’na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu’nun simgesidir. “Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olma” Kaynaşlı’yı, Yığılca’yı ve Akçakoca’yı elinden aldırma bana. AKILLI OL!!! — Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) July 8, 2024 Faruk Özlü'den çok sert bir mesaj geldi. İşte o mesaj;
Bolu dağı tartışması büyüyecek gibi.

Bolu dağı kimin tartışması alevlenmeye başladı.

Tanju Özcan'ın aşağıdaki twittine karşılık;

— Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) July 8, 2024

Faruk Özlü'den çok sert bir mesaj geldi.

İşte o mesaj;

Bolu HABERİ