Yıldırım Belediyesi

Şükrü Başkan Yine Çok Orjinal Çalışmalara İmza Atmış

Kırsal Kalkınma 09.08.2024 - 14:12, Güncelleme: 09.08.2024 - 17:29 2265+ kez okundu.

Şükrü Başkan Yine Çok Orjinal Çalışmalara İmza Atmış

Gemlik Belediyesi'nin seralarında özenle yetiştirilen ürünler, her pazartesi ve perşembe günü halkın beğenisine sunuluyor.

BURSA (İGFA) - Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, belediye serasında kendi elleriyle topladığı ürünleri Halk Büfe’lere bizzat taşıdı. Halkın taze sebzelere uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için başlatılan bu uygulamanın önemine dikkat çeken Başkan Deviren, ilk satışı da kendisi gerçekleştirdi. Seraların işletmesi Gemlik Belediyesi'ne ait GEMTAR A.Ş. tarafından yapılıyor. Bu sayede, hem yerel üretim destekleniyor hem de vatandaşların taze ve doğal ürünlere erişimi kolaylaştırılıyor. Belediye, bu uygulama ile hem üreticiyi hem de tüketiciyi korumayı hedefliyor. Gemlik halkının yoğun ilgi gösterdiği bu uygulama, sağlıklı beslenmeye önem veren herkes için cazip bir alternatif oluşturuyor. Editörün notu : Şükrü başkan ilginç projelere devam ediyor. Bakalım bizi neler bekliyor?

Bursa HABERİ