Yıldırım Belediyesi

Temizliği ile örnek şehir

07.12.2020 - 13:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 13:20 2496+ kez okundu.

Temizliği ile örnek şehir

Temizliği ile örnek şehirlerarasında yer alan Sivas'ta Belediyeye bağlı ekipler sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda yoğun mesaisine aralıksız devam etti. Sokağa çıkma kısıtlaması birçok konuda dezavantaj gibi görünse de Sivas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu durumu avantaja çevirerek cadde sokak temizliklerinin yanı sıra vatandaşların yoğun kullandığı park bahçe mesire alanlarında da hummalı bir çalışma yaptı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boşalan alanlarda çalışma yapan temizlik ekipleri çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak yoğun kullanılan alanların sterilizasyonunu tamamladı.

Sivas HABERİ