Aşk Köprüsü yenileniyor

30.06.2020 - 11:31, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3136+ kez okundu.

Aşk Köprüsü yenileniyor

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zamanla aşınan ve yaya ulaşımının önemli güzergahlarından biri olan Ak Şemsettin Köprüsü (AŞK)’nde yenileme çalışmalarına başladı. Zamanla aşınan tahtaların yenilenmesinin ardından güneş ışınlarından dolayı solan köprü ayaklarının boyasının ekipler tarafından yapılacağı bildirildi. Güvenlik açısından restorasyon boyunca AŞK köprüsü yayalara kapalı olacak. Ak Şemsettin Köprüsü (AŞK) yenilenmiş yüzüyle kısa sürede tekrardan Yalovalıların kullanımına açılacak.