Başkan Gürkan, Fırat Kalkınma Ajansı toplantısına katıldı

30.09.2020 - 09:24, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1937+ kez okundu.

Başkan Gürkan, Fırat Kalkınma Ajansı toplantısına katıldı

Fırat Kalkınma Ajansı, 2020 yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ’da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Malatya’dan Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu da katıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı, 2020 yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ’da gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Malatya’dan Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu da katıldı. Toplantıda Fırat Kalkınma Ajansının 2021 yılı çalışma programı ve sonuç odaklı programlarına ilişkin hususlar, 2021 yılında yürütülmesi planlanan faaliyetler ile destek programlarına ilişkin konular görüşüldü. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan toplantıya katılan diğer Belediye Başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Başkan Gürkan, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Malatya bırakmak için Büyükşehir Belediyesi olarak projeler hazırlıyoruz. Hazırlamış olduğumuz bu projeleri bir bir hayata geçirmekteyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarla hem şehrimizi hem de ülkemizi daha müreffeh bir noktaya taşımanın gayreti içerisindeyiz. Hep beraber el ele vererek gelecek nesillerimiz için güzel yarınlar oluşturmalıyız” dedi.