Bergama Kılıç Kalkan Derneği’nden Aşure Hayrı

31.08.2020 - 14:53, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3204+ kez okundu.

Bergama Kılıç Kalkan Derneği’nden Aşure Hayrı

Bergama Kılıç Kalkan Derneği tarafından gerçekleştirilen Aşure Hayrı açılış törenine Bergama Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bergama Kılıç Kalkan Derneği tarafından gerçekleştirilen Aşure Hayrı açılış törenine Bergama Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, dernek yöneticileri, üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hayrın açılışında gelmiş geçmiş kılıç kalkancılar için dua edildi, daha sonra vatandaşlara aşure dağıtıldı.