Ceyhan'da asfalt çalışmaları devam ediyor

28.10.2020 - 09:31, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 2405+ kez okundu.

Ceyhan'da asfalt çalışmaları devam ediyor

Ceyhan Belediyesi asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Küçük Kırım Mahallesi’ndeki alt yapı çalışmaları biten sokaklarda asfalt çalışması yapan Ceyhan Belediyesi ekipleri 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak Küçük kırım mahallesi 524 Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladı. Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Ceyhan'da bozuk yol bırakmamak için 7/24 çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Erdem; "Ceyhan'da Bozuk yol bırakmamak için var gücümüzle gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Küçük Kırım Mahallesi 524 sokakta asfalt çalışmalarını bizzat takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ İlçemizin yıllardır ihmal edilmiş mahallerinin sorunlarının giderilmesi için dezavantajlı mahallelerimize hizmet önceliği tanımaya özen gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını tamamladı. Biz de Küçük Kırım mahallemizdeki asfalt çalışmasına devam ediyoruz. 524 Sokak'taki çalışmamıza bugün başladık.Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi Ceyhan’da asfaltsız yol ve alt yapısı tamamlanmamış mahalle kalmayacak” ifadelerini kullandı.