Ceyhan'da fidan dikme seferberliği

11.11.2020 - 16:01, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 1247+ kez okundu.
 

Ceyhan'da fidan dikme seferberliği

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında, Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 11 Kasım Fidan dikme seferberliğine katıldı

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında, Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 11 Kasım Fidan dikme seferberliğine katıldı. Ceyhan'ın 6 Ocak Mahallesinde bulunan Zerrin  Ziya Çetin Anaokulunun bahçesinde  gerçekleştiren etkinliğe, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren,  İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, Siyasi Parti ve STK temsilcileri katıldı. Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Anaokuluna  300 adet fidan dikimi gerçekleştirildi. Bu dünyada bırakabilecek en değerli mirasın ağaç olduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, “Ağaç, gelecek nesillere bırakacağımız en anlamlı ve değerli büyük bir mirastır. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyor, yeşil alanların korunmasına da hassasiyet gösteriyoruz. Sağlıklı, yaşanabilecek bir çevre için her bireyin mutlaka fidan dikmesi gerekir. Fidanı dikmenin yanı sıra korumakta bir o kadar önemlidir. Bu vesileyle fidan dikme etkinliğine katılarak,11 Kasım Geleceğe Nefes Ol diyerek bizlerde Belediye olarak fidan diktik. Orman işletme çalışanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  
Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında, Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 11 Kasım Fidan dikme seferberliğine katıldı

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, Milli Ağaçlandırma Günü Kapsamında, Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 11 Kasım Fidan dikme seferberliğine katıldı.

Ceyhan'ın 6 Ocak Mahallesinde bulunan Zerrin  Ziya Çetin Anaokulunun bahçesinde  gerçekleştiren etkinliğe, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren,  İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, Ceyhan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal, Siyasi Parti ve STK temsilcileri katıldı. Orman Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Anaokuluna  300 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bu dünyada bırakabilecek en değerli mirasın ağaç olduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Karakuş, “Ağaç, gelecek nesillere bırakacağımız en anlamlı ve değerli büyük bir mirastır. Biz de Ceyhan Belediyesi olarak yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veriyor, yeşil alanların korunmasına da hassasiyet gösteriyoruz. Sağlıklı, yaşanabilecek bir çevre için her bireyin mutlaka fidan dikmesi gerekir. Fidanı dikmenin yanı sıra korumakta bir o kadar önemlidir. Bu vesileyle fidan dikme etkinliğine katılarak,11 Kasım Geleceğe Nefes Ol diyerek bizlerde Belediye olarak fidan diktik. Orman işletme çalışanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.