Esenyurt Belediyesi’nden personele siber güvenlik eğitimi

29.06.2020 - 18:04, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3246+ kez okundu.

Esenyurt Belediyesi’nden personele siber güvenlik eğitimi

Esenyurt Belediyesi, gelişen teknoloji karşısında bilgi güvenliğinin azaldığı son dönemde, personele yönelik siber güvenlik tehditleriyle ilgili farkındalık eğitimi düzenlendi.

Esenyurt Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, bilgi güvenliği açısından farkındalık eğitimlerine devam ediyor. Müdürlük, gelişen teknolojiyle birlikte bilgisayar ortamında saklanan bilgiler ile verilerin güvenliğinin sağlanması ve belediye personelinin bilinçlendirilmesi amacıyla Esenyurt Belediyesi toplantı salonunda, personele yönelik siber güvenlik eğitimi düzenledi. Dr. Nafiz Ünlü’nün verdiği eğitimde, bilgisayar ortamında saklanan bilgilerin ve verilerin güvenliğinin sağlanması ve belediye personelinin bilinçlendirilmesi amacıyla bilgi güvenliğinin önemi, e-posta ve mesajlaşma güvenliği gibi konular anlatıldı.